Monday, April 28, 2008

GIMME YO MONEY!


Driving around the neighbourhood last week, I was kinda surprised to see some new tenants occupying several newly opened shoplots area near my house. In all my years living in Kelana Jaya, this is the first time I've come across the likeness of them.

Two of them are licensed moneylenders.

The other three are bill collector companies.

What does this signify?

*shudder*

God help us all!

2 comments:

JoKontan said...

On Position Jie :

What you need actually is incentive. There are so many incentives around

1. look at the Gym that has the most good looking jambu instructors. The more friendly they are the better. Adalah alasan nak ker Gym tempoh segala bala parking and whatnots

2. Try to get the be$t accesorie$ for gym. The more expe$ive it is the better. Pun, ada alasan tak nak tinggalkan kelas tuu. Get those enam tujuh ratus what not Nikes and Stella McCartney's ker haperker.

3. Heret sekali geng2 sebaya, seumor, se what not lagi. You know what I mean kaaan.

4. Bila dah rasa letih yang amatz tuu, savor the feeling. Aaaaa sedapnya tidor. Sedapnya berehat. Aaaaa sedapnya rehat atas katil yang empok..


Gooood Luck.

JIE said...

Salam bro Jo,

I like the way you think, haha!

Aku pernah visit satu gym ni, sembang-sembang ngan instructor pompuan. Sambil jeling-jeling tu, nampak la 3 instructor lelaki. Perghh... abs six-pack tu! Sasa lagi kekar, pewiit!

Aku tak jadik join, sebab aku kata aku prefer all-ladies gym, senang aku nak exercise takyah pakai tudung. Budak pompuan tu kata "Eh, takde masalah kak, tak payah pakai tudung kat sini. Diorang tu semua gay..."

Siapa nak jawab tuuuu...???