Thursday, January 08, 2009

NEW YEAR RESOLUTION

I've never really been one for the 'New Year Resolution' thingy. Dulu, like other teens and young adults, memang suka la buat new year resolution ni. Awal tahun semangat berkobar, tapi lepas dua-tiga bulan, hampeh tak ingat pun hehe :-) These days, resolutions are made as and when necessary sajork.


Tapi tahun ni, aku ada buat satu new year resolution. Nothing major or life-changing, no particular quests etc etc.

My new year's resolution is 'senyum'.


7 days into 2009, so far so good la. Sebab in order to 'senyum', I've got to find things to smile about. And people to smile to, or with. And while looking for all these, I'm starting to feel more at ease. And the more relaxed I am, the more cheerful I become.


Hey, is this a cool resolution or what!

4 comments:

VersedAnggerik said...

That's a good resolution, I would say.

I pulak, resolve to cut down my sugar intake this year for health reasons.

So, no more sugared drinks for me. I now drink them without sugar or sweetener!

JIE said...

Salam Verse,

Good that ur taking better care of ur health. Me, I can do without the sugared drinks, but the sight of Famous Amos Choc Chip & Pecan, bisa goyang iman... :-)

Anonymous said...

nak citer pasal ikan patin..ikan patin yg rasa lumpur tu ikan yang di ternak dalam kolam, harga dia murah, banyak jual kat supermarket dan pasar kat kl. ikan patin yg sedap sikit tu ikan patin ternak di sangkar dalam sungai, ikan ni kena hidup dlm air yg mengalir, baru tak rasa lumpur, ikan sangkar ni mahal sikit, rm14 sekilo tapi sedap.

tapi kalau beli ikan patin kena tahu, ada org tipu ikan kolam kata ikan sangkar.

JIE said...

Salam Anonymous,

Haa... mesti u pandai masak ikan patin kan? :-) RM14 leh tahan gak harganya, tapi padan la pun dengan kepayahan nak ternak dalam sangkar tu ye?