Wednesday, March 05, 2008

DAH BERSAWANG...

Hmm... dah berhabuk bersawang dah blog aku ni hehehe... Nak buek camno, kesibukan kerja melanda hingga aku terkapai-kapai hampir lemas dah ni. Ni pun curi masa sementelah mata aku degil sangat taknak tido malam ni. Esok plak ada meeting... aduuhh.... harap jangan menguap-nguap macam beruang lapar la masa meeting tu nanti.

Kenapa sibuk sangat ni Jie?

Hmm... dah waktu-waktu kritikal ni, biasalah, orang gomen kalau boleh nak disuruh bekerja 25 jam sehari, kan? Mrasalah aku macam doktor kena on-call. Kami pun kena standby selalu, kat mana ada event mantan menteri nak launching projek, kenalah kami pun turut hadir, kena ngekor pungkok dia. Melawat kawasan le, sampaikan hadiah le, rasmi pameran le, pecah tanah le, ntahapehape lagi. Macam le kitorang ni takde keje lain! Geram!

1 comment:

Kelana said...

Welcome back to the cyber world, Jie. It feels like you were never gone when reading your latest postings. Hope you'll be posting regularly.