Friday, November 23, 2007

DRAGON BOSS

A colleague returned to his desk after attending an inter-department meeting, and suddenly burst into tears. A male colleague. That got the rest of us jarred. Apa hal plak mamat ni?

"Aku tahan marah ni, bengang giler!"

Aikk, takkan la bengang dalam meeting, sampai nangis?

"Tak pernah seumur hidup aku, orang panggil aku 'bloody fool' depan muka aku!"

Huuhuuuuhuuuu.... padan le bengang giler.

Entahlah, bagi aku, lebih baik staf hormat kita, daripada takut kat kita. But I guess, memang ada boss yang suka jadik Dragon Boss - mulut berapi, hehehe. Bukan saja jadik Dragon Boss pada staf sendiri, tapi staf orang lain pun ditempelak sesuka hati. Bangang, bodoh, tongong, bengong, bengap, lembu, keldai, idiot, bloody fool, stupid shit, semuanya kerap menghias vocabulary dia masa meeting.

Not nice la laidat! Where is your common courtesy? Being the leader of the pack does not entitle you to treat your underlings like shite la. I wonder what he's like at home? Anak bini pun kena 'stupid shit' ke agaknya?

He should be reminded that what goes around, comes around. But should anyone say that to him, sure kena se-das !!@#??*@!! kan?

3 comments:

Dade Ghost said...

Itu macam punya bos ha... kalau lelaki .. takut bini.... kalau pompuan.... punya lelaki kaki pompuan...

Tak caya ka Jie.??? Tanya la sama itu Dragon....

ADIEJIN said...

alaa... taruk jer katak lam bilik dia..or letak itching powder atas kerusi dia.. kenakan balik ah..

Hansac said...

I used to renyuk-renyuk kan report that my (contractor) inspectors prepared that doesn't meet my specifications and baling dalam thrash basket right in front of the inspectors.

Some of the inspectors siap menangis, and these are tough, leathery burly men of oil&gas industry.

But I stopped doing that when I realized I have too many unexplainable tire punctures...