Saturday, April 22, 2006

WHAT'S THE WEATHER LIKE TOMORROW?

Really, what's the weather gonna be like tomorrow? I really wanna know. Sebab? Sebab esok nak gi family holiday in PD, yay! So OK, PD tu tak le exciting sangat, sebab pantainya dah tak berapa ummph sekarang ni. Hak yang private beach tu, eden tak tau la. Tapi hak public beach tu... takpelah kita mandi kat swimming pool je lah. But we're planning on having a BBQ picnic lunch tomorrow, so I really hope the weather's gonna be fine.

Meanwhile, here's a good weather forecasting tool :-D


Have a good fun-filled weekend, everybody!

4 comments:

Izhal said...

waaa syok aaa layan bbq tepi pantai...

mana nak dapat weather stone tu??? memang tepat dia punya forecast tapi lepas atau semasa kejadian la kot eheh...

have a great weekend!!!

lilyliverbird said...

have a good weekend jie...PD okay what...

Izhal said...

u back from PD already ka???

Jie said...

Izhal & Lily,

Selamat pergi & selamat kembali, kulit sedikit gelap sebab lupa nak bawak sunblock :-)